Verzekeringen

Particulieren Schadeverzekeringen

Autoverzekering
Heeft u een auto? U bent dan wettelijk verplicht u te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Hierbij wordt de schade met uw auto, die veroorzaakt wordt door schuld van de bestuurder van uw auto, vergoed aan de tegenpartij, maar niet de schade aan uw eigen auto. Naast deze verplichte dekking zijn er verschillende mogelijkheden om deze dekking uit te breiden met:

  • Beperkt casco (WA+): De schade aan uw eigen voertuig wordt vergoed onder andere bij schade door brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade die door u zelf is veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een aanrijding, wordt niet vergoed.
  • Volledig casco (All-risk): Naast alle bovengenoemde vergoedingen word nu ook de schade die door uzelf is toegebracht aan uw eigen auto vergoed. Uitsluitingen zoals o.a opzet daargelaten.

Er zijn nog enkele aanvullende dekkingen bij een autoverzekering mogelijk:

  • ongevallen inzittendenverzekering: keert een vast bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van bestuurder en / of passagiers door een ongeval.
  • schadeverzekering inzittenden:  vergoedt bij een ongeval de materiele en lichamelijke schade die bestuurder en/of passagiers lijden door een ongeval.
  • rechtsbijstandverzekering: juridisch advies en rechtshulp voor zaken die betrekking hebben op de auto.
  • pechhulp: hulp bij autopech thuis of onderweg

Wilt u advies over welke dekking voor u geschikt is, neem dan contact met ons op.

Woonpakket
Een woonpakket heeft verschillende verzekeringen. U kunt zelf beslissen (in overleg met een adviseur) welke verzekering bij u past:

Inboedelverzekering: De inboedeldekking biedt u een complete verzekering voor uw huisraad, computerapparatuur, sieraden en contant geld.
   
Aansprakelijkheidsverzekering: Met de aansprakelijkheidsdekking is het gehele gezin, inclusief huisdieren verzekerd wanneer men aansprakelijk gesteld wordt voor schade aan derden. Dit kan zowel schade aan personen als aan zaken zijn.
   
Ongevallenverzekering: Met de ongevallendekking bent u verzekerd van een eenmalige uitkering bij overlijden of invaliditeit. Zowel ongevallen tijdens het werk als in uw vrije tijd zijn verzekerd.
   
Woonhuisverzekering: De woonhuisverzekering (opstalverzekering) biedt u een complete verzekering voor uw woonhuis met alle zaken die daarmee zijn verbonden, zoals eventuele bijgebouwen. Indien de dekking huurders- of eigenaarsbelang is gekozen, zijn aangebrachte veranderingen en verbeteringen aan een huurhuis of appartement (mee)verzekerd.
   
Huurders-/eigenarenbelang: Onder huurders-/eigenaarsbelang wordt verstaan: aanpassingen aan de badkamer, keuken en andere zaken die deel uitmaken van de woning of het appartement en uw eigendom zijn, voor zover u als appartementseigenaar of huurder van de woning de schade en de kosten voor uw rekening moet nemen en deze kosten niet door een andere verzekering worden gedekt.
   
Rechtsbijstandverzekering: Met de rechtsbijstandsdekking bent u verzekerd van rechtsbijstand bij bijvoorbeeld conflicten bij de aankoop van een huis, na een aanrijding, met de werkgever of de buren.
   
Doorlopende reisverzekering: Al uw vakanties en weekendjes weg (ook in Nederland!) het hele jaar verzekerd met de Doorlopende Reisverzekering.
   
Annuleringsverzekering: Moet u uw vakantie annuleren door bijvoorbeeld verlies van uw baan, ziekte of een overlijden in uw familie. Of gebeurt er iets onderweg waardoor u uw reis moet onderbreken, dan neemt de annuleringsverzekering uw financiële zorg weg.
   
Levensverzekering: In samenwerking met B.A.G. Assurantiën en Vastgoedadviseurs
   
Arbeidsongeschiktheidsverzekering: In samenwerking met B.A.G. Assurantiën en Vastgoedadviseurs

 

U kunt bij ons ook terecht voor een bromfiets, caravan of pleziervaartuigenverzekering.

 

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Heeft u een eigen bedrijf, dan zijn er vaak veel risico’s aan verbonden. Om deze risico’s, waar nodig in te perken, zijn er verschillende verzekeringen af te sluiten. De premies en voorwaarden zijn per maatschappij vaak erg verschillend, daarom adviseren wij u graag wat het beste bij uw onderneming past.

 

Downlaod hier de DVD Risico's afdekken

 

 

 

Contact

R. van Es Assurantien
Emmalaan 6b
3732 GM de Bilt
T. +31 (0) 30 7210 955

@: rachella@rvanesassurantien.nl

Volg ons

 

 

 

Whatsapp: +31 (0) 6 83 70 88 35